Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g cabai rawit merah
- 30 g cabai merah besar, potong bagi dua
- 30 g bawang putih
- 40 g bawang merah
- 40 g minyak sayur
- 60 g air
- 110 g tauco manis
- ½ sdt garam
- Wartości odżywcze
- na 1 porsi
- Kalorie
- 686 kJ / 164 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 197 mg