Japanese Cheesecake (Anna) Metric
TM6 TM5

Japanese Cheesecake (Anna) Metric

3.7 (3 oceny)

Składniki

  • 15 g unsalted butter, to grease
  • 8 eggs, large, room temperature
  • water, boiling, for bain-marie
  • 340 g cream cheese, room temperature, in pieces
  • 115 g unsalted butter, room temperature, in pieces
  • 115 g whole milk
  • 2 ¼ tsp lemon juice
  • ¼ tsp salt
  • 115 g cake and pastry flour
  • 30 g cornstarch
  • 225 g sugar
  • ½ tsp cream of tartar
  • berries, mixed, fresh, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
1439 kJ / 344 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
30 g
Tłuszcz
22 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Błonnik
0 g
Sód
205 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy