
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g unsalted butter to grease
- 8 eggs, large room temperature
- water, boiling for bain-marie
- 340 g cream cheese room temperature, in pieces
- 115 g unsalted butter room temperature, in pieces
- 115 g whole milk
- 2 ¼ tsp lemon juice
- ¼ tsp salt
- 115 g cake and pastry flour
- 30 g cornstarch
- 225 g sugar
- ½ tsp cream of tartar
- berries, mixed, fresh to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 slice
- Kalorie
- 344 kcal / 1439 kJ
- Białko
- 7 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Węglowodany
- 30 g
- Błonnik
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Sód
- 205 mg