Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 gramů hrubé mořské soli
- 3 čajové lžičky sladké červené papriky
- 3 čajové lžičky sušené bazalky
- 3 čajové lžičky sušeného tymiánu
- 3 čajové lžičky sušené majoránky
- 3 čajové lžičky sušeného oregana
- 3 čajové lžičky kuliček černého pepře
- 3 čajové lžičky koriandrových semínek
- 3 čajové lžičky hnědého cukru
- 2 čajové lžičky sušené smažené cibule, kupované
- 2 čajové lžičky celého římského kmínu
- ½ čajové lžičky mleté skořice
- Wartości odżywcze
- na 1 Kompletní recept
- Kalorie
- 995 kJ / 238 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Trhané vepřové maso
4h 5min
Sladká chilli omáčka
25 min
Křupavé parmazánové tyčinky
35 min
Jelení se šípkovou omáčkou
1h 20min
Guláš z vepřové panenky
40 min
Loupání mandlí (s krytem mixovacích nožů 2v1)
5 Min
Pivní maso se šťouchanými bramborami
1 godz.
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2 Std. 20 Min
Red Energy Boost (Červená energie)
15min
Dvě pečené ryby s masala kořením
1h 15min
Vrstvený chléb s bazalkovým pestem
2h 30 min
Zeleninová omáčka (ortolana)
1h 5min