Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 gramů cukru krupice
- 350 gramů jahod, mražených
-
1
bílek
lub 100 gramů smetany ke šlehání, 33 % tuku
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 31188.1 kJ / 7454.1 kcal
- Białko
- 287.4 g
- Węglowodany
- 917 g
- Tłuszcz
- 302 g
- Tłuszcz nasycony
- 135 g
- Błonnik
- 79.2 g
- Sód
- 11536.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Restované jablko (200 gramů)
15min
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1u. 40min
On-line 03 - Víceúrovňové vaření, výhody spolupráce
2 Std. 30 Min
On-line 02 - Vaříme, pečeme, funkce TM
2 Std. 30 Min
Sušená spiralizovaná jablka (křížaly) s čokoládovou ganache
6 Std.
Kari coleslaw
10 Min
Brokolicový salát
10 Min
Restovaný ananas (200 gramů)
15min
Batátové kuličky s kuřecím masem
40 Min
Bramborové spirálky s česnekovým dipem
45 Min
Portugalský chléb (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Jahodová zmrzlina
10 Min