Urządzenia i Akcesoria
Rajčatová focaccia (bez lepku)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
16 kousků
Składniki
-
170 gramů tapiokových perel
-
100 gramů lepkavé rýže
-
170 gramů hnědé rýže
-
50 gramů sušených rajčat, v oleji scezených
-
300 gramů mléka
-
60 gramů oleje ze sušených rajčat
-
1 vejce
-
1 kostka čerstvého droždí (40 gramů)
-
1 čajová lžička cukru
-
1 čajová lžička bylinkového octa1 čajová lžička vinného octa
-
1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
-
1 - 1 ½ čajové lžičky soli
-
1 vrchovatá čajová lžička guarové gumy1 vrchovatá čajová lžička karobového prášku
-
1 ½ čajové lžičky hrubé soli
-
2 větvičky čerstvý rozmarýn jen jehličky
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kousek
Białko
3 g
Kalorie
659 kJ /
157 kcal
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bez lepku
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Banánovo-čokoládová pomazánka
Brak ocen
Zabaione
15 min
Sezamové pesto
10 min
Špaldová kaše s mrkví a zázvorem
15 min
Středomořské máslo
5 godz. 20 min
Kokosová quinoa s pečeným mangem
30 min
RAW sushi se zázvorovou omáčkou
8 godz. 30 min
Naklíčená quinoa s RAW zeleninou
Brak ocen
Vitello tonato
2 godz.
Celozrnný chléb se semínky (bez lepku)
4 godz.
Máslo s lískovými oříšky
1 godz. 30 min
Proteinový tvarohový chléb se semínky fenyklu a koriandru
1 godz. 20 min