Wersje kompatybilne
Bezlepkový drobenkový koláč s ricottou a čokoládou
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 gramů kukuřičné mouky
- 150 gramů rýžové mouky
- 130 gramů másla, změklého, na kousky
- 220 gramů krupicového cukru
- 1 vejce
- 1 žloutek
- 1 vanilkový lusk, jen vyškrábnutá dřeň
- 1 špetka soli
- 100 gramů hořké čokolády, na kousky
- 500 gramů ricotty
- 1 polévková lžíce moučkového cukru (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2390 kJ / 571 kcal
- Białko
- 10.9 g
- Węglowodany
- 69.8 g
- Tłuszcz
- 27.6 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rakouský makovec (bez lepku)
50 min
Ořechový koláč (bez lepku)
1h 45min
Bezlepkový mrkvovo-pomerančový koláč
2h
Bezlepkový chléb
1 Std. 40 Min
Lněné bezlepkové pečivo
1h
Čokoládovo-povidlový koláč z pohankové mouky
1h 10 min
Bezlepkový chléb se sušenými rajčaty
2h
Mandlový chlebíček z karobové mouky
1h 10 min
Hummus s medvědím česnekem
15 Min
Chléb z rýžové mouky (bez lepku)
1h 15min
Špaldový koláč s rebarborou a zázvorem
1h 20 min
Bezlepková bageta z pohanky, quinoy a rýže
1h 45min