Drobenkový koláč s ricottou a pomerančovou kůrou
TM5 TM6

Drobenkový koláč s ricottou a pomerančovou kůrou

4.7 (29 ocen)

Składniki

  • 300 gramů hladké mouky, plus navíc na vysypání formy
  • 100 gramů másla, změklého, na kousky, plus navíc na vymazání formy
  • 1 vejce
  • 1 sáček kypřicího prášku do pečiva
  • 250 gramů krystalového cukru
  • 1 pomeranč, nejlépe bio, jen oloupaná kůra (bez bílé části)
  • 500 gramů ricotty
  • 20 gramů pomerančového likéru
  • 1 polévková lžíce moučkového cukru (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porci
Kalorie
2054 kJ / 491 kcal
Białko
11.4 g
Węglowodany
67.3 g
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy