Urządzenia i Akcesoria
Vollkorn-Fladenbrot
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
2 Stück
Składniki
-
Wasser und etwas mehr zum Bestreichen350 g
-
Trockenhefe10 g
-
Honig1 TL
-
Weizenmehl150 g
-
Weizenvollkornmehl350 g
-
Salz1 ¼ TL
-
Eigelb1
-
Schwarzkümmel-Samen1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
19 g
Kalorie
2209 kJ /
528 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
13 g
Węglowodany
102 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hummus
5 min
Vegetarische Sushi-Rolle
30 min
Lachs-Gemüse-Ei-Muffins aus dem Nester
Brak ocen
Curly Fries mit Chnobli-Sauce
Brak ocen
Pilaw-Reis
40 min
Gemüsefüllung für Samosas
30 min
Crêpeteig
1 godz. 15 min
Konditorcreme
15 min
Sesamriegel
30 min
Stracciatella-Glace
11 godz.
Himbeer-Orangen-Glacé
5 godz. 10 min
Gebrannte Mandeln im weissen Schoko-Kokosmantel
40 min