Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g Zwiebeln, halbiert
- 700 g Kartoffeln, in Stücken
- 3 Eier
- 2 EL Olivenöl
- 1 EL Essig
- 1 Bund Peterli, frisch, abgezupft
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Minze, getrocknet (opcjonalnie)
- 50 g Paniermehl
- 1000 g Hackfleisch, gemischt
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1396 kJ / 334 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 13 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Grundteig für Brot
24h 30min
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1 Std. 10 Min
Penne mit Thon
35 Min
Trutenburger
1 Std. 25 Min
Poulet-Süsskartoffel-Galette
1 Std. 55 Min
Fleischpasteten
3 Std.
Poulet auf roten Peperoni
1h 5min
Zitronenpoulet
50 Min
Pouletschenkel en escabeche aus dem Ofen
1 Std.
Schoggi-Soufflé
40 Min
Muffins mit Schoggi aus dem Egg poacher
40 Min
Pilaw-Reis
40 Min