椰蓉手撕面包
TM6 TM5

椰蓉手撕面包

4.5 (40 ocen)

Składniki

椰蓉内馅

  • 30 克 黄油 ,切小块
  • 30 克 细砂糖
  • 50 克 椰蓉
  • 1 颗 鸡蛋(约53-63克)

面团

  • 100 - 120 克 牛奶 (以面团的吸水性调整)
  • 3 克 干酵母粉 (约½满茶匙)
  • 240 克 高筋面粉
  • 1 小撮 盐
  • 30 克 细砂糖
  • 1 颗 鸡蛋(约53-63克)
  • 20 克 黄油 ,室温软化,切小块
  • 黄油 ,涂抹用
  • 牛奶 ,刷面用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2232 kJ / 534 kcal
Białko
13.4 g
Węglowodany
64.2 g
Tłuszcz
24.5 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Błonnik
1.2 g
Sód
24.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy