Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
椰蓉内馅
- 30 克 黄油 ,切小块
- 30 克 细砂糖
- 50 克 椰蓉
- 1 颗 鸡蛋(约53-63克)
面团
- 100 - 120 克 牛奶 (以面团的吸水性调整)
- 3 克 干酵母粉 (约½满茶匙)
- 240 克 高筋面粉
- 1 小撮 盐
- 30 克 细砂糖
- 1 颗 鸡蛋(约53-63克)
- 20 克 黄油 ,室温软化,切小块
- 黄油 ,涂抹用
- 牛奶 ,刷面用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2232 kJ / 534 kcal
- Białko
- 13.4 g
- Węglowodany
- 64.2 g
- Tłuszcz
- 24.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.2 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 24.7 mg