
Urządzenia i Akcesoria
鸡蛋煎饼
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz.
6 人份
Składniki
-
水180 克
-
盐½ 茶匙
-
面粉 ,选择中筋面粉300 克
-
油适量
-
油 ,涂抹用适量
-
蛋 ,每一个单独打匀6 颗
-
葱 ,切葱花8 支
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
268.8 kcal /
1123.7 kJ
Białko
11.1 g
Tłuszcz
7.6 g
Węglowodany
38.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Sód
197.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

轻食早餐
10 Przepisów
Chiny
Chiny