Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 克 水
- ½ 茶匙 盐
- 300 克 面粉 ,选择中筋面粉
- 适量 油
- 适量 油 ,涂抹用
- 6 颗 蛋 ,每一个单独打匀
- 8 支 葱 ,切葱花
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1123.7 kJ / 268.8 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 38.3 g
- Tłuszcz
- 7.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 197.1 mg