Urządzenia i Akcesoria
Feijoa crumble slice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
pecans80 g
-
unsalted butter cut into pieces200 g
-
caster sugar180 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
self-raising flour300 g
-
lemon juice40 g
-
desiccated coconut70 g
-
feijoas (approx. 5 feijoas), peeled and cut into pieces (2 cm - see Tips)400 g
-
ground cinnamon½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
283.3 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
2310.1 kJ /
550 kcal
Tłuszcz
33.9 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
54.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Afghan biscuits
25 min
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1 godz. 5 min
ANZAC biscuits
40 min
Feijoa jelly
27 godz. 40 min
Feijoa chutney
1 godz. 15 min
Caramel feijoa upside down cake
1 godz. 10 min
Chocolate self-saucing pudding
50 min
Chloe's caramel fudge
24 godz. 30 min
Lolly cake
4 godz. 5 min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 godz. 5 min
Ginger slice
1 godz. 35 min
ANZAC slice
1 godz. 40 min