Urządzenia i Akcesoria
Grønn Quinoasalat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porsjoner
Składniki
-
quinoa200 g
-
vann425 g
-
havsalt1 ½ ts
-
malt svart pepper3 klype
-
soyabønne, grønn, fersk, fersksoyabønne, gul, tørket250 g
-
grønnkål hakket200 g
-
brokkolini delt i to200 g
-
olivenolje pluss 20 g2 spiseskje
-
fenikkel pære delt i biter (ca. 150 g)1
-
flatbladet persille, fersk delt i biter, uten stilk20 g
-
mynteblad, fersk5 g
-
granateplefrø50 g
-
cider eddik30 g
-
sitronsaft15 g
-
lønnesirup, ren10 g
-
sumak1 ts
-
gresskarfrø25 g
-
solsikkefrø25 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
924 mg
Białko
21 g
Kalorie
1980 kJ /
475 kcal
Tłuszcz
24 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Plantebasert mat
15 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Pannekaker av kikerter
20 min
Bønne- og kikertfalafler
Brak ocen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Brak ocen
Vegansk burger
5 godz.
Spaghetti med hvitløk, olivenolje og tomater
40 min
Shakshuka med avokado
25 min
BBQ Taco med jackfrukt, avokadokrem og salat
40 min
Risotto med Blandet Sopp og Salvie
Brak ocen
Rosmarinpasta med røde linser og grønnkål
30 min
Gnocchi Carbonara med erter
20 min
Indisk gryte med flaskegresskar og kikertcurry
Brak ocen
Jackfruit og bønnechili med krydret avokadopuré
30 min