Urządzenia i Akcesoria
Indisk gryte med flaskegresskar og kikertcurry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 porsjoner
Składniki
-
flaskegresskar renset, delt i biter (2-3 cm)850 g
-
koriander, fersk 5 g stilker, delt i biter, kun blader15 gram
-
olivenolje30 g
-
spisskummenfrø1 g
-
chiliflak, tørket¼ ts
-
havsalt1 ½ ts
-
malt svart pepper¾ ts
-
ris (se tips)250 g
-
vann
-
hvitløksfedd1
-
løk delt i fire120 g
-
ingefær, fersk renset, delt i biter (2 mm)15 g
-
garam masala1 ts
-
chilipulver mild1 ts
-
karri pulver medium1 ts
-
koriander, malt½ ts
-
gurkemeie, malt½ ts
-
hvite kikerter, på boks renset, drenert (1 x 400 g boks)240 g
-
kokosmelk400 g
-
hakket tomat, på boks400 g
-
linser, på boks (1 pose)250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
626 mg
Białko
14 g
Kalorie
2131 kJ /
508 kcal
Tłuszcz
19 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Plantebasert mat
15 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Pannekaker av kikerter
20 min
Bønne- og kikertfalafler
Brak ocen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Brak ocen
Vegansk burger
5 godz.
Spaghetti med hvitløk, olivenolje og tomater
40 min
Shakshuka med avokado
25 min
BBQ Taco med jackfrukt, avokadokrem og salat
40 min
Risotto med Blandet Sopp og Salvie
Brak ocen
Grønn Quinoasalat
Brak ocen
Rosmarinpasta med røde linser og grønnkål
30 min
Gnocchi Carbonara med erter
20 min
Jackfruit og bønnechili med krydret avokadopuré
30 min