Spaghetti med hvitløk, olivenolje og tomater

Spaghetti med hvitløk, olivenolje og tomater

4.5 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porsjoner

Składniki

  • parmesanost delt i biter (2 cm)
    40 g
  • persille blader, ferske
    10 g
  • "extra virgin" oliven olje
    50 g
  • hvitløksfedd
    2
  • cherrytomater halvert
    350 g
  • havsalt
    2 klype
  • vann
    1200 g
  • spaghetti
    320 g
  • basilikumblader, ferske
    10 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 12.7 g
Kalorie 1766 kJ / 422 kcal
Tłuszcz 16.6 g
Błonnik 3.3 g
Węglowodany 59.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie