Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi Carbonara med erter
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porsjoner
Składniki
-
parmesanost delt i biter (2 cm)50 g
-
baconterninger120 g
-
olivenolje10 g
-
grønne erter, frosne tint150 g
-
fersk gnocchi (se tips)500 g
-
vann, kokende250 g
-
kremfløte100 g
-
havsalt¼ ts
-
malt svart pepper2 klyper
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
610 mg
Białko
18 g
Kalorie
1947 kJ /
466 kcal
Tłuszcz
26 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pannekaker av kikerter
20 min
Bønne- og kikertfalafler
Brak ocen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Brak ocen
Vegansk burger
5 godz.
Spaghetti med hvitløk, olivenolje og tomater
40 min
Shakshuka med avokado
25 min
BBQ Taco med jackfrukt, avokadokrem og salat
40 min
Risotto med Blandet Sopp og Salvie
Brak ocen
Grønn Quinoasalat
Brak ocen
Rosmarinpasta med røde linser og grønnkål
30 min
Indisk gryte med flaskegresskar og kikertcurry
Brak ocen
Jackfruit og bønnechili med krydret avokadopuré
30 min