Urządzenia i Akcesoria
Rosmarinpasta med røde linser og grønnkål
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porsjoner
Składniki
-
vann til pasta
-
havsalt1 ts
-
løk delt i biter100 g
-
gulrot delt i biter (2 cm)75 g
-
stangselleri delt i biter (2 cm)75 g
-
rosmarin, tørket, hakket kun blader6 kvister
-
hvitløksfedd1
-
olivenolje20 g
-
rød paprika drenert, delt i biter200 g
-
soltørkede tomater100 g
-
hakket tomat, på boks400 g
-
½ ts grønnsaksbuljong, smuldret (se tips)grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l) smuldret (se tips)½
-
linser, rød, tørket100 g
-
pasta, tagliatelle (se tips)300 g
-
grønnkål200 g
-
provolone ost revet10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
1344 mg
Białko
22 g
Kalorie
2680 kJ /
639 kcal
Tłuszcz
23 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
78 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Plantebasert mat
15 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Pannekaker av kikerter
20 min
Bønne- og kikertfalafler
Brak ocen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Brak ocen
Vegansk burger
5 godz.
Spaghetti med hvitløk, olivenolje og tomater
40 min
Shakshuka med avokado
25 min
BBQ Taco med jackfrukt, avokadokrem og salat
40 min
Risotto med Blandet Sopp og Salvie
Brak ocen
Grønn Quinoasalat
Brak ocen
Gnocchi Carbonara med erter
20 min
Indisk gryte med flaskegresskar og kikertcurry
Brak ocen
Jackfruit og bønnechili med krydret avokadopuré
30 min