Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 - 200 gramů čerstvého křenu, na kousky
- 200 gramů vepřového srdce, na kousky (cca ½ srdce)
- 200 gramů vepřových jater, na plátky
- 500 gramů vepřového kolena, vykostěného, na kousky
- 200 gramů vepřové krkovice, na plátky
- sůl
- 5 kusů bobkového listu
- 10 kusů nového koření
- 20 kusů pepře, černého, celého
- 250 gramů cibule, napůl
- 1000 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2396 kJ / 572 kcal
- Białko
- 51.8 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 36.2 g
- Błonnik
- 5.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mleté maso
5min
Sekaná roláda plněná uzenou klobásou
1 Std. 10 Min
Strouhanka z čerstvého pečiva
5min
Bramborový salát s vejci a majonézou
1h 30min
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
2 godz. 50 min
Strouhaný sýr (parmazán)
5min
Španělské ptáčky s knedlíkem
1 Std. 40 Min
Paštika z uzeného lososa a kopru
10min
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
5min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2u. 5min
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky
1 Std. 10 Min
Strouhanka
5min