Urządzenia i Akcesoria
Snídaňová vejce se slaninou a pečenými paprikami
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 kusů
Składniki
-
12 plátků anglické slaniny
-
120 gramů sterilovaných červených paprik120 gramů konzervovaných pečených červených paprik scezených, nakrájených na proužky (5 mm)
-
6 vypeckovaných černých oliv (opcjonalnie) napůl
-
6 vajec
-
sůl na dochucení
-
mletý černý pepř na dochucení
-
500 gramů vody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
9 g
Kalorie
877 kJ /
210 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ramekiny
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2 Std. 20 Min
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1 Std. 45 Min
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
1 Std. 50 Min
Ghí
2 Std. 10 Min
Rýže, vařená
25 Min
Restované kuřecí proužky se slaninou
15 Min
Karamelizovaná cibule (400 - 500 gramů)
50 Min
Smažený sýr bez smažení s bramborami
40 Min
Toust s avokádem a vejcem Benedikt
30 Min
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1 Std. 35 Min
Caesar salát s kuřecím masem
50 Min
Volská oka v páře
15 Min