Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 gramů čerstvého zázvoru, oloupaného, na kousky
- 4 polévkové lžíce sušených ibiškových květů (čaj z plátků ibišku)
- 25 gramů třtinového cukru
- 1 kardamom, lusk
- 3 - 5 hřebíčků
- 40 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
- 600 gramů vody
- med (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 126 kJ / 30 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 6.9 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Čočkový salát s rajčaty a fetou
50 Min
Drink pro zamilované
2 Std. 45 Min
Vajíčkový salát v křupavých velikonočních mističkách
1 Std.
Loupání mrkve (s krytem mixovacích nožů 2v1)
5 Min
Pesto z medvědího česneku
20 Min
Tortelloni s gorgonzolou a špenátem - z jednoho hrnce
25 Min
Borůvkovo-sójový koktejl
5 Min
Limetkovo-zázvorová limonáda
1 Std. 10 Min
Vejce, vařená
20 Min
Hruškovo-jablečný kompot s červeným vínem
30 Min
Svařené víno s pomerančem, badyánem a skořicí
40 Min
Čirý zeleninový vývar
3h 45min