Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 folhas de gelatina neutra (2 g cada aprox.)
- Água q.b p/ hidratar
- 150 g flocos de aveia
- 60 g tâmara s/ caroço
- 40 g óleo de coco
- 600 g pêssego descascado, s/ caroço e cortado em fatias (2-3 mm aprox.)
- 90 g açúcar
- 1 c. sopa de sumo de limão
- 200 g leite
- 1 c. chá de extrato de baunilha
- 500 g queijo-creme
- 20 - 25 flores comestíveis p/ guarnecer
- Wartości odżywcze
- na 1 fatia
- Kalorie
- 1516.3 kJ / 362.4 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 32.5 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.7 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 197.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mil-folhas de maçã com creme de canónigos e noz
15min
Semifrio marmoreado
4h 20 min
Tiramisu de framboesa
10hod. 30min
Pavlova vegan
2h 45 min
Tarte de maçã com crumble e merengue vegan
1 Std. 45 Min
Cheesecake
1j 30 menit
Tarte de framboesa
1h 10 min
Cheesecake de framboesa
4h 20 min
Semifrio de framboesa
8hod. 20min
Iogurte gelado de manga
5 min
Cheesecake de laranja
9h
Cheesecake de limão
6h 30 min