Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 folhas de gelatina neutra (2 g cada aprox.)
- Água q.b p/ hidratar
- 150 g flocos de aveia
- 60 g tâmara s/ caroço
- 40 g óleo de coco
- 600 g pêssego descascado, s/ caroço e cortado em fatias (2-3 mm aprox.)
- 90 g açúcar
- 1 c. sopa de sumo de limão
- 200 g leite
- 1 c. chá de extrato de baunilha
- 500 g queijo-creme
- 20 - 25 flores comestíveis p/ guarnecer
- Wartości odżywcze
- na 1 fatia
- Kalorie
- 1516.3 kJ / 362.4 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 32.5 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.7 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 197.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panacota com coulis de morango
6h 25 min
Pudim de leite condensado e café
1j
Mousse de café e leite condensado
4h
Cheesecake de limão
6 Std. 30 Min
Dip cheesecake
30 Min
Bavaroise de café
4h 45min
Cheesecake de chocolate e café
3h 15min
Cheesecake de laranja
9 godz.
Cheesecake de mirtilos
5h
Semi-frio de requeijão e maracujá
4hod. 30min
Cheesecake
1j 30 menit
Tarte de limão com mirtilos e amoras
1 Std. 20 Min