Cheesecake de pêssego com flores comestíveis

Cheesecake de pêssego com flores comestíveis

4.8 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
10 fatias

Składniki

  • folhas de gelatina neutra (2 g cada aprox.)
    5
  • Água q.b p/ hidratar
  • flocos de aveia
    150 g
  • tâmara s/ caroço
    60 g
  • óleo de coco
    40 g
  • pêssego descascado, s/ caroço e cortado em fatias (2-3 mm aprox.)
    600 g
  • açúcar
    90 g
  • sumo de limão
    1 c. sopa de
  • leite
    200 g
  • extrato de baunilha
    1 c. chá de
  • queijo-creme
    500 g
  • flores comestíveis p/ guarnecer
    20 - 25

Wartości odżywcze na 1 fatia

Kalorie 362.4 kcal / 1516.3 kJ
Białko 9.2 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 32.5 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 13.7 g
Sód 197.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...