Stekt laks med bønnesalsa

Stekt laks med bønnesalsa

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 porsjoner

Składniki

Krydderblanding
  • paprikakrydder, røkt, malt
    1 ss
  • salvieblader, tørkede
    1 ss
  • timian, tørket
    1 ss
  • løkflak, tørkede
    2 ss
  • svarte pepperkorn
    1 ts
  • fennikelfrø, tørkede
    1 ss
  • hvitløkspulver
    1 ts
  • havsalt
    1 ts
Laks og salsa
  • laksefileter, med eller uten skinn med skinn (ca. 135 g hver)
    4
  • olivenolje til steking
  • rød chili, fersk uten frø hvis ønskelig, etter smak
    ½ - 1
  • vårløk delt i biter (2 cm)
    5
  • korianderblader, ferske
    15 g
  • tomater, modne delt i fire
    480 g
  • havsalt
    ½ ts
  • mais, på boks drenert
    260 g
  • kidney bønner, på boks skylte, drenerte (1 x 400 g boks)
    240 g
  • avokado stor, i skiver
    1
    2 avokadoer, store, i skiver
  • lime delt i båter
    2

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 550 mg
Białko 33 g
Kalorie 2495 kJ / 599 kcal
Tłuszcz 37 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie