Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 把 新鲜欧芹
- 30 克 红葱头 ,一切二
-
300
克 新鲜牛肝菌 ,清洗并切块
lub 40 克 干菌菇 ,提前泡发并沥干 - 30 克 特级初榨橄榄油
- 320 克 意大利烩饭专用米 (如:Carnaroli、Arborio),烹煮时间约14分钟
- 60 克 干白葡萄酒
- 800 克 水
-
1
茶匙 盐
lub 1 满茶匙 肉高汤酱 - 30 克 黄油 ,切成几块
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1861 kJ / 444 kcal
- Białko
- 8.1 g
- Węglowodany
- 69.5 g
- Tłuszcz
- 14.4 g
- Błonnik
- 2.1 g