Urządzenia i Akcesoria
Miniroscón de Reyes (Spanish King's cake)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
12 pieces
Składniki
Starter dough
-
milk80 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
sugar1 tsp
-
baker's flour130 g
Dough
-
sugar120 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
orange zest only, no white pith1
-
milk60 g
-
unsalted butter room temperature70 g
-
eggs2
-
dried instant yeast4 tsp
-
orange blossom water (see Tips)30 g
-
baker's flour450 g
-
sea salt1 pinch
Assembly and decoration
-
egg beaten1
-
mixed glacé fruit100 - 150 g
-
flaked almonds30 g
-
sugar (moistened with a few drops of water)50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
41.1 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
1461.6 kJ /
349.3 kcal
Tłuszcz
8.4 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
60.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beer Battered Cod Bites
1h 10 min.
Pistachio cream madeleines
24h 35 min.
Red Velvet Waffle
20 min.
Honey cake
49h 30 min.
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 min.
Sherry Panettone
5h 15 min.
Raspberry and Vanilla Éclairs
2h
Impossible coconut pie
1h 30 min.
Coconut and cinnamon teff porridge
30 min.
Polish Doughnuts (Pączki)
1h 20 min.
Seafood and Cream Cheese Rolls
1h 20 min.
Citrus syrup
25 min.