Urządzenia i Akcesoria
Miniroscón de Reyes (Spanish King's cake)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
12 pieces
Składniki
Starter dough
-
milk80 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
sugar1 tsp
-
baker's flour130 g
Dough
-
sugar120 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
orange zest only, no white pith1
-
milk60 g
-
unsalted butter room temperature70 g
-
eggs2
-
dried instant yeast4 tsp
-
orange blossom water (see Tips)30 g
-
baker's flour450 g
-
sea salt1 pinch
Assembly and decoration
-
egg beaten1
-
mixed glacé fruit100 - 150 g
-
flaked almonds30 g
-
sugar (moistened with a few drops of water)50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
41.1 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
1461.6 kJ /
349.3 kcal
Tłuszcz
8.4 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
60.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tiramisu Cheesecake - Cheesecake al tiramisu
11h 30 min.
Borscht with Polish dumplings
1h 30 min.
Cheesecake with meringue topping
3h 30 min.
Apple spaghetti with strawberry dressing
15 min.
Peach Melba Foam Trifles
40 min.
Pumpkin in Piloncillo Syrup
1h 25 min.
Steamed Chicken With Herbal Liqueur
2h
Italian Easter bread
3h 50 min.
Almond briouats with honey and sesame seeds
2h
Taramasalata
15 min.
Classic Flammkuchen
1h
Seafood rice
1h 15 min.