Gluten Free Chocolate Chip Cookies

Gluten Free Chocolate Chip Cookies

4.8 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
40 pieces

Składniki

  • white rice flour
    85 g
  • gluten-free rolled oats
    200 g
  • tapioca starch
    60 g
  • xanthan gum
    ½ tsp
  • baking soda
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • unsalted butter diced
    170 g
  • golden brown sugar
    185 g
    185 g dark brown sugar
  • sugar
    115 g
  • plain Greek yoghurt
    45 g
  • egg yolks from large eggs
    2
  • vanilla extract, natural
    1 tsp
  • dark chocolate chips gluten free
    285 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 piece

Sód 99.2 mg
Białko 1.6 g
Kalorie 571.6 kJ / 136.6 kcal
Tłuszcz 7.1 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 4.1 g
Węglowodany 17.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...