Laks med sitronhollandaise, asparges og ris
TM6

Laks med sitronhollandaise, asparges og ris

5.0 (2 oceny)

Składniki

Hollandaisesaus

  • 15 g vann
  • 30 g sitronsaft, pluss ekstra til servering
  • 225 g smør, delt i biter
  • 4 eggeplommer (store egg)
  • 1 ts salt, pluss ekstra etter smak
  • 1 klype malt svart pepper

Laks, asparages og ris

  • 30 g korianderblader, ferske
    lub 30 g persille blader, ferske
  • 1 sitron, kun skall
  • 285 g jasminris
  • 1000 g vann
  • 1 ts løk, pulver
  • ½ ts salt, etter smak
  • ½ ts hvitløkspulver
  • 340 g asparges, grønn
    lub 340 g brokkoli delt i buketter
  • 450 g laksefileter, med eller uten skinn
  • salt, etter smak

Wartości odżywcze
na 1 porsjon
Kalorie
3778 kJ / 903 kcal
Białko
33 g
Węglowodany
62 g
Tłuszcz
58 g
Tłuszcz nasycony
32 g
Błonnik
1 g
Sód
672 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy