Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 克 培根片
- 150 克 金针菇, 切去根部,洗净
- 500 克 水, 蒸煮用
- 50 克 烧肉汁
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 667 kJ / 159 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 5.6 g
- Tłuszcz
- 7.6 g
- Błonnik
- 1.1 g