Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g pêssegos em calda, escorridos
- 1 espumante brut gelado (750ml)
- Wartości odżywcze
- na 1 copo
- Kalorie
- 494 kJ / 118 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 3 mg
Alternatywne przepisy
Molho quatro queijos
20 min
Patê de salmão defumado
Keine Bewertungen
Manteiga de sálvia e limão siciliano
Keine Bewertungen
Pão Challah
2h 30min
Pão enrolado com calabresa e erva doce
2h 15min
Manjar de coco com calda de ameixas
4 Std. 35 Min
Creme de papaya com licor de cassis
10min
Sorvete de milho verde
8h 50min
Tapioca com recheio de frango e requeijão cremoso
50 min
Sorvete de coco
4h 20min
Cuscuz com frango, cordeiro e salsichas picantes
1 godz. 10 min
Soufflé de queijo
50 min