Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g pêssegos em calda, escorridos
- 1 espumante brut gelado (750ml)
- Wartości odżywcze
- na 1 copo
- Kalorie
- 494 kJ / 118 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 3 mg
Alternatywne przepisy
Risoto de alcachofra com presunto Parma
Pas d’évaluation
Pão artesanal vegano e sem glúten
Pas d’évaluation
Manteiga aerada
Pas d’évaluation
Peru à Wellington com molho de pêssego
Pas d’évaluation
Creme de papaya com licor de cassis
10 Min
Bobó de camarão
1 Std. 20 Min
Bolo de carne
1h 5min
Manteiga de coco
Pas d’évaluation
Cebola caramelizada
40 Min
Mousse de maracujá
30 Min
Pão de batata recheado
1h 25min
Calabresa acebolada
20 Min