Helado de galleta sin gluten

Helado de galleta sin gluten

3.4 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 godz. 20 min
6 porciones

Składniki

  • 250 g de leche entera
  • 250 g de crema (35% grasa)
  • 1 cdita de extracto de vainilla natural
  • 140 g de azúcar
  • 3 yemas de huevo
  • 40 g de galleta María
  • galletas María para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 76 mg
Białko 3.7 g
Kalorie 1283.8 kJ / 306.8 kcal
Tłuszcz 19.7 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 11.3 g
Węglowodany 29.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...