Urządzenia i Akcesoria
Hamborgarabrauð
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
8 stykki
Składniki
-
mjólk150 g
-
vatn150 g
-
ósaltað smjör20 g
-
þurrger2 tsk
-
sykur20 g
-
brauðhveiti500 g
-
salt1 ½ tsk
-
egg pískað1
-
sesamfræ (má sleppa)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 skammtur
Sód
438.9 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
1203.9 kJ /
286.6 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
47.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Brauð
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Brauðbollur
2 godz.
Pítubrauð
2 godz.
Focaccia með tómötum
Brak ocen
Glútenfrítt brauð
2 godz. 30 min
Fléttubrauð
Brak ocen
Hvítlauks- og kryddjurtabrauð
1 godz. 10 min
Ketóvænar brauðbollur
1 godz. 15 min
Brioche
5 godz.
Morgunverðahorn
3 godz. 5 min
Tangzhong (japanskt mjólkurbrauð)
2 godz. 45 min
Tómata- og ostabrauð
3 godz. 5 min
Beyglur
1 godz. 20 min