蔬菜咖哩

蔬菜咖哩

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 紅蘿蔔 ,切細條 (julienne) (詳見要訣)
    200 克
  • 甜豌豆 ,切丁片狀 (paysanne cut) (詳見要訣)
    150 克
  • 豌豆, 新鮮 ,帶殼
    120 克
  • 紅甜椒 ,切細條
    200 克
  • 橄欖油
    40 克
  • 咖哩粉
    2 茶匙
  • 洋蔥 ,切片
    80 克
  • 蒜頭 ,切碎
    3 粒
  • 韭蔥 ,切片
    300 克
  • 醬油
    30 克
  • ,依個人口味調整
    2 小撮
  • 胡椒粉 ,依個人口味調整
    3 小撮

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 139 kcal / 584.5 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 5.8 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 7.5 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 542 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...