
Urządzenia i Akcesoria
蔬菜咖哩
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
紅蘿蔔 ,切細條 (julienne) (詳見要訣)200 克
-
甜豌豆 ,切丁片狀 (paysanne cut) (詳見要訣)150 克
-
豌豆, 新鮮 ,帶殼120 克
-
紅甜椒 ,切細條200 克
-
橄欖油40 克
-
咖哩粉2 茶匙
-
洋蔥 ,切片80 克
-
蒜頭 ,切碎3 粒
-
韭蔥 ,切片300 克
-
醬油30 克
-
鹽 ,依個人口味調整2 小撮
-
胡椒粉 ,依個人口味調整3 小撮
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
139 kcal /
584.5 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
5.8 g
Węglowodany
16 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
542 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TM6 「模」力全開
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan