Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g couve roxa cortada em pedaços (3 cm aprox.)
- 6 ovos médios de casca branca, frios
- 1000 g água
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Molho colombiano para peixe
Brak ocen
Ovos tingidos de laranja
55min
Maionese com ovos aquecidos
10 min
Técnica Orecchiette
Brak ocen
Espinafres cozido com ovos
40min
Bolo salgado de queijo e pera
1h
Pasta de gengibre
15min
Mini pizas a vapor
1h
Pernil e puré de cenoura à finlandesa (Joulukinkku and Porkkanalaatikko)
2h
Ovos tingidos de amarelo
55min
Cozer 200-600 g de nabo
35 Min
Salada de cenoura ralada - TM6
10 min