Urządzenia i Akcesoria
Saltear 350 g de chalota
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 dose
Składniki
-
azeite10 g
-
manteiga10 g
-
chalota cortada em metades longitudinalmente350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
45 mg
Białko
5 g
Kalorie
1194 kJ /
285 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Refogados
12 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Saltear pimento vermelho com cebola
25 min
Saltear mistura de legumes
30 min
Saltear mistura de legumes para sopa ou guisados
25 min
Saltear 200 g de curgete
20 min
Saltear 400 g de cenoura em palitos
20 min
Saltear 200 g de cenoura em palitos
15 min
Refogar 200 g de cebola e alho
20 min
Saltear 200 g de cebola e alho
20 min
Refogar 200-300 g de cebola
20 min
Saltear 300 g de cebola
20 min
Saltear 200 g de cebola
20 min
Legumes salteados
10 min