Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g azeite
- 10 g manteiga
- 350 g chalota cortada em metades longitudinalmente
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1194 kJ / 285 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 45 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Refogar 350 g de chalota
25 min
Refogar 250 g de chalota
25 min
Saltear 400 g de cenoura em palitos
20 min
Refogar 200 g de cebola
25 min
Saltear 200 g de alho-francês
20 min
Saltear 250 g de chalota
20 min
Saltear 300 g de cebola
20 min
Refogar 200 g de cebola e alho
20 min
Refogar 200-300 g de cebola
20 min
Saltear 200 g de cenoura em palitos
15 Min
Saltear 200 g de cebola
20 min
Saltear 200 g de cebola e alho
20 min