Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 pés de salsa só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
-
120
g queijo Gruyère cortado em pedaços
lub 120 g queijo emmental cortado em pedaços - 6 ovos
- 3 pitadas de sal
- 2 pitadas de pimenta
- 500 g água
- 4 pães de hambúrguer
- 100 g alface
- 200 g tomate cortado em fatias
- 50 g cebola roxa cortada em fatias
- 50 g cornichon cortado em fatias
- 1 fio de azeite
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1649.5 kJ / 394.3 kcal
- Białko
- 20.5 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 544 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Esparguete de miolos sangrentos
13u. 30min
Omelete proteica
30 Min
Ninhos de esparguete com almôndegas de lentilhas
1h 5min
Salada de batata com legumes fermentados
93h
Tempero picante para grelhados
Brak ocen
Salada leve de salsicha
10 Min
Menu com creme de ervilha e gengibre, salmão com limão, brócoli e batata
45 Min
Salada de massa com atum e vinagrete de manjericão
30 Min
Cozer 500 g de bife de vaca
35 Min
Omelete de frango e pimentos
55 Min
Omelete de espinafres e presunto
30 Min
Cozer 500 g de almôndegas
35 Min