Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g di olio neutro, per esempio olio di girasole
- 10 g di zenzero fresco, a fette sottili
- 50 g di porri, a pezzi (5 cm)
- 2 anici stellati
- 2 peperoncini rossi secchi
- 600 g di carne di manzo (ad es. lombata), a cubetti (3 cm)
- 600 g di acqua
- 50 g di salsa di soia chiara (v. Consigli)
- 10 g di salsa di soia, scura (v. Consigli)
- 400 g di patate, a cubetti (4 cm)
- 400 g di noodle udon, congelati (v. Consigli)
- 2 - 4 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate, per cospargere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2870 kJ / 684 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetto di maiale in crosta
1h 15min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Involtini di pollo con salsa di pomodoro
Brak ocen
Coq au vin
2u.
Tortillas Tex Mex con carne di maiale
1u. 20min
Meitschibei (Dolce alle nocciole)
1h 30 min
Vol-au-vent con polpettine
30min
Stufato di agnello
50min
Cannelloni
1u. 20min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35min
Salsa french dressing
20min
Crêpe
1h 15min