Urządzenia i Akcesoria
Avocado with egg and salmon tartare
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 portion
Składniki
-
eggs chilled, straight from the fridge6
-
water to fill to 1L mark
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
skinless salmon fillet cut into pieces250 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil5 g
-
dried red peppercorns1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
avocados3
-
micro sprouts to garnish
-
toast6 slices
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
457.9 mg
Białko
20.6 g
Kalorie
1580.1 kJ /
376.2 kcal
Tłuszcz
24.1 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baby-friendly Chicken Liver Parfait
20 min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Pumpkin Soup
25 min
Marinated peppers
55 min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter)
45 min
Avocado Butter
10 min
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Creamy chicken cauliflower soup (Skinnymixers)
40 min
Creamed spinach
15 min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 godz. 30 min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 godz. 15 min
Avo and egg spread
35 min