Urządzenia i Akcesoria
Avocado with egg and salmon tartare
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 portion
Składniki
-
eggs chilled, straight from the fridge6
-
water to fill to 1L mark
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
skinless salmon fillet cut into pieces250 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil5 g
-
dried red peppercorns1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
avocados3
-
micro sprouts to garnish
-
toast6 slices
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
457.9 mg
Białko
20.6 g
Kalorie
1580.1 kJ /
376.2 kcal
Tłuszcz
24.1 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
25 min
Ngor Hiang (Five Spice Meat Rolls)
Brak ocen
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Brak ocen
Mushroom Carpaccio (TM5)
25 min
Sous-vide fish with lemon and herbs
1 godz. 15 min
Tri-Colour Ginger Rice
45 min
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Brak ocen
Za'atar bread rolls
2 godz.
Gluten free plain flour
Brak ocen
Chicken noodle soup
1 godz. 35 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Dim sum 'Shao mai'
2 godz.