Urządzenia i Akcesoria
Avocado with egg and salmon tartare
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 portion
Składniki
-
eggs chilled, straight from the fridge6
-
water to fill to 1L mark
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
skinless salmon fillet cut into pieces250 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil5 g
-
dried red peppercorns1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
avocados3
-
micro sprouts to garnish
-
toast6 slices
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
457.9 mg
Białko
20.6 g
Kalorie
1580.1 kJ /
376.2 kcal
Tłuszcz
24.1 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Creamy Dill Potato Salad with Chicken
50 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 min
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)
17 godz. 20 min
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries (Metric)
45 min
Yoghurt dressing
10 min
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Cod with aïoli
40 min
Matcha and mango frozen yoghurt
18 godz. 25 min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 min
Gin and lime pie
3 godz. 10 min