Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crema de patiserie
- 300 g lapte
- 50 g zahăr
- 40 g făină albă, tip 000
- 2 ouă
- 1 păstaie de vanilie
Gogoșile cu cremă
- 45 g unt, la temperatura camerei, tăiat bucăți mici
- 50 g zahăr
- coajă de portocală, 1 fâșie (fără partea albă)
- coajă de lămâie, 1 fâșie (fără partea albă)
- 85 g lapte
- 55 g apă
- 1 ou
- 1 priză sare
- 1 linguriță miere
- 1 linguriță extract natural de vanilie
- 5 g drojdie proaspătă
- 180 g făină de pâine
- 150 g făină albă, tip 000
- făină de pâine, pentru pudrat suprafața de lucru
- 500 g ulei de floarea soarelui
Caramelul
- 2070 g apă
- 250 g zahăr
- 1 lingură sirop de glucoză
- 1 lingură oțet
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 2835.9 kJ / 678.5 kcal
- Białko
- 12.1 g
- Węglowodany
- 106.7 g
- Tłuszcz
- 22.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.4 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 333.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Langoș
1h 55min
Lipie de ouă cu șuncă și spanac
40 Min
Gugelhupf tradițional
Brak ocen
Unt cu brandy
Brak ocen
Înghețată Piña Colada cu ananas la grill
24 godz. 25 min
Gogoși marocane
2 Std. 45 Min
Prăjitură Bundt
1 Std.
Parfait de chai latte
Brak ocen
Tort ”Înțepătură de albine”
6 Std. 50 Min
Papanași
45 Min
Cozonac
5h
Prăjitură Albinița / Claudia
2 godz. 30 min