Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crema de patiserie
- 300 g lapte
- 50 g zahăr
- 40 g făină albă, tip 000
- 2 ouă
- 1 păstaie de vanilie
Gogoșile cu cremă
- 45 g unt, la temperatura camerei, tăiat bucăți mici
- 50 g zahăr
- coajă de portocală, 1 fâșie (fără partea albă)
- coajă de lămâie, 1 fâșie (fără partea albă)
- 85 g lapte
- 55 g apă
- 1 ou
- 1 priză sare
- 1 linguriță miere
- 1 linguriță extract natural de vanilie
- 5 g drojdie proaspătă
- 180 g făină de pâine
- 150 g făină albă, tip 000
- făină de pâine, pentru pudrat suprafața de lucru
- 500 g ulei de floarea soarelui
Caramelul
- 2070 g apă
- 250 g zahăr
- 1 lingură sirop de glucoză
- 1 lingură oțet
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 2835.9 kJ / 678.5 kcal
- Białko
- 12.1 g
- Węglowodany
- 106.7 g
- Tłuszcz
- 22.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.4 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 333.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cozonac
5hod.
Papanași
45p
Gogoși marocane
2 Std. 45 Min
Chifle de burger tip brioșă
2h 10 min
Gogoși cu ricotta și cremă de citrice
1 Std. 10 Min
Langoș
1 godz. 55 min
Suc super verde
Brak ocen
Ceai rusesc
Brak ocen
Punch de vin alb fiert cu merișoare
Brak ocen
Cocktail Punch de citrice
Brak ocen
Băutură răcoritoare cu căpșune
10p
Prăjitură cu ciocolată, caramel și nuci
1 Std. 40 Min