Wersje kompatybilne
Coroniță de pavlova cu coulis de zmeură, smochine și rodii
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Coronița de pavlova
- 250 g zahăr
- 200 g albușuri (aprox. 6-7 albușuri), la temperatura camerei
- 1 linguriță oțet
- 1 linguriță extract natural de vanilie
- 10 g amidon de porumb
Coulis de zmeură
-
200
g zmeură
lub 200 g zmeură congelată, dezghețată timp de 1 oră, la temperatura camerei - 100 g zahăr
- 20 g zeamă de lămâie
Frișca bătută și asamblarea
- 500 g frișcă lichidă, 30-40% grăsime
- 2 - 4 smochine (opcjonalnie)
- 1 rodie, doar sâmburii
- 2 fire frunze de mentă proaspătă
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1500.1 kJ / 358.5 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 45.3 g
- Tłuszcz
- 19.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.5 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 54.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rulouri cu stafide sultanine și merișoare
14hod. 25min
Înghețată de caramel sărat
14h
Înghețată Cheesecake cu căpșune
6h 40min
Gem de fructe de pădure
1j
Cornulețe fragede
1j
Sos caramel cu sirop de arțar
30 min
Pavlova cu zmeură și așchii de ciocolată
4 Std. 40 Min
Crochete de cartofi și vinete cu maioneză cu usturoi
Brak ocen
Sos de caramel
1j 30 menit
Plăcintă cu mere și coacăze negre
2j
Aluat de pizza
1j
Prăjitură Albinița / Claudia
2j 30 menit