Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Caramelul
- 250 g zahăr
- 180 g frișcă lichidă, 30-40% grăsime
- 1030 g apă
- 1 linguriță zeamă de lămâie
- 30 g unt, rece
- 1 lingură oțet
Negresa
- 200 g ciocolată amăruie, min 50% cacao
- 90 g alune de pădure fără coajă
- 100 g unt
- 3 ouă
- 130 g făină
- 160 g zahăr brun
- 5 g praf de copt
- Wartości odżywcze
- na 10 porții
- Kalorie
- 22512 kJ / 5379 kcal
- Białko
- 67 g
- Węglowodany
- 528 g
- Tłuszcz
- 327 g
- Tłuszcz nasycony
- 164 g
- Błonnik
- 32.6 g
- Sód
- 351 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Negresă
50 min
Fursecuri de ciocolată neagră cu umplutură de cremă de brânză
2 Std. 30 Min
Turtă dulce de Crăciun (Polonia)
1h 25 min
Prăjitură cu ciocolată și pere
1h 30 min
Tort linzer
2 godz.
Tartă cu ciuperci
50 min
Ciocolată caldă Inca
40 min
Fursecuri cu lămâie
1h 45min
Cheesecake cu coacere cu budincă de Crăciun
13 godz. 50 min
Prăjitură cu ciocolată, caramel și nuci
1h 40min
Chifle-purceluși
2 godz.
Biscuiți umpluți
2 Std. 30 Min