Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 40 g de aceite de girasol
- 440 g de leche fría
- 1 yema de huevo
- 80 g de azúcar
- 50 g de harina de repostería
- 30 g de cacao puro en polvo
- 1 pellizco de sal
- 250 g de helado de vainilla
- Wartości odżywcze
- na 1 vaso
- Kalorie
- 2510 kJ / 600 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Błonnik
- 3.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Smoothie de chocolate y ciruelas pasas
5 Min
Batido de pera y helado de chocolate
5 Min
Batido valenciano
5 Min
Batido de toffee y plátano
15 Min
Batido de mantequilla de cacahuete
15 Min
Freakshake de chocolate
20 Min
Masa de crêpes de chocolate
1h 15min
Batido de cheesecake y fresas
40 min
Tortitas americanas de chocolate con salsa y nata montada
45 Min
Batido de crema de cacao y avellanas
10 Min
Granizado de cacao
5 Min
Batido de chocolate
5 Min