
Urządzenia i Akcesoria
何首烏蔬菜湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 人份
Składniki
-
何首烏 ,洗淨,瀝乾30 克
-
當歸 ,洗淨,瀝乾10 克
-
黃耆 ,洗淨,瀝乾10
-
黑棗 (約10克),洗淨,瀝乾6 顆
-
水1200 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切片80 克
-
凍豆腐 (塊狀)150 克
-
新鮮香菇 ,去蒂頭,切塊50 克
-
高麗菜 ,切片(約5公分)200 克
-
蒟蒻 ,以清水稍微沖洗50 克
-
枸杞 ,洗淨,瀝乾2 茶匙
-
鹽½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
81.7 kcal /
341.6 kJ
Białko
5.9 g
Tłuszcz
2.5 g
Węglowodany
9.8 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
128.8 g
Sód
103.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

產後補給站
57 Przepisów
Tajwan
Tajwan