
Urządzenia i Akcesoria
富貴雙方
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
6 人份
Składniki
薄麵餅
-
中筋麵粉100 克
-
糖10 克
-
鹽¼ 茶匙
-
乾酵母粉¼ 茶匙
-
水55 克
-
油 少許
蜜汁火腿
-
培根 (厚切),切成三等份190 克
-
米酒2 茶匙
-
去籽紅棗 (約6顆),泡發後切片15 克
-
冰糖粉50 克
-
水 (蒸煮用)500 克
炸豆皮
-
生豆皮 (約2片)120 克
-
油 (油炸用)300 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
271 kcal /
1134 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
23 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

開運吉祥年菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan