
Urządzenia i Akcesoria
櫻桃生乳酪塔
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
2 人份
Składniki
櫻桃醬
-
冷凍覆盆子40 克
-
糖30 克
-
檸檬汁1 茶匙
-
罐裝去核黑櫻桃 (不含汁液)160 克
餅乾底
-
奶油30 克
-
奇福餅乾50 克
生乳酪
-
鮮奶油35 克
-
糖45 克
-
明膠粉 加入3茶匙水混勻1 茶匙
-
原味優格35 克
-
檸檬汁2 茶匙
-
奶油乳酪125 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
799 kcal /
3341 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

小酒館私房菜
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan