Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
覆盆子醬
-
300
克 覆盆子
lub 300 克 冷凍覆盆子 ,需先解凍 - 100 - 150 克 糖 ,依個人口味調整
- 30 克 萊姆汁
- 奶油 ,少許,刷油用
藜麥布丁
- 300 克 柳橙汁 ,新鮮現擠(需約4-5顆柳橙)
- 300 克 椰奶 ,新鮮或罐裝
- 50 克 去核椰棗
-
½
茶匙 肉桂粉 ,依個人口味調整
lub ¼ - ½ 茶匙 豆蔻粉 - 160 克 藜麥
-
½
根 香草豆莢
lub ½ 茶匙 天然香草精 - 1 根 成熟黃香蕉 (約100克),切片
- 500 克 水
- 50 克 新鮮綜合莓果
- Wartości odżywcze
- na 1 杯
- Kalorie
- 1599 kJ / 382 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 6 g