
Urządzenia i Akcesoria
涼拌魚鱗凍
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 45 min
4 人份
Składniki
魚鱗凍
-
青蔥 ,洗淨2 根
-
乾燥魚鱗片150 克
-
白醋80 克
-
水3200 克
-
薑 ,洗淨,切片40 克
-
米酒1 大匙
醬汁&組合
-
白芝麻油1 大匙
-
花椒粒1 茶匙
-
蒜頭 ,切末1 大匙
-
新鮮紅辣椒 ,切末½ 條
-
鹽½ 茶匙
-
二砂糖1 大匙
-
辣油1 大匙
-
醋1 大匙
-
醬油1 茶匙
-
小黃瓜 ,洗淨,切片1 條
-
香菜 ,洗淨,切段(約1公分)1 枝
Wartości odżywcze na 4 人份
Kalorie
955.3 kcal /
3996.9 kJ
Białko
132.3 g
Tłuszcz
30.7 g
Węglowodany
35 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
904.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

吃出美顏肌
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan