涼拌魚鱗凍

涼拌魚鱗凍

5.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 45 min
4 人份

Składniki

魚鱗凍
  • 青蔥 ,洗淨
    2 根
  • 乾燥魚鱗片
    150 克
  • 白醋
    80 克
  • 3200 克
  • ,洗淨,切片
    40 克
  • 米酒
    1 大匙
醬汁&組合
  • 白芝麻油
    1 大匙
  • 花椒粒
    1 茶匙
  • 蒜頭 ,切末
    1 大匙
  • 新鮮紅辣椒 ,切末
    ½ 條
  • ½ 茶匙
  • 二砂糖
    1 大匙
  • 辣油
    1 大匙
  • 1 大匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 小黃瓜 ,洗淨,切片
    1 條
  • 香菜 ,洗淨,切段(約1公分)
    1 枝

Wartości odżywcze na 4 人份

Kalorie 955.3 kcal / 3996.9 kJ
Białko 132.3 g
Tłuszcz 30.7 g
Węglowodany 35 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 904.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...