Café dalgona con crema de whisky y helado

Café dalgona con crema de whisky y helado

3.8 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 vasos

Składniki

  • 3 bolas de helado de nata
  • 250 g de leche
  • 50 - 80 g de crema de whisky
  • 60 g de agua
  • 1 cucharada colmada de café soluble
  • 30 g de azúcar
  • 2 pellizcos de canela molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 vaso

Białko 0.5 g
Kalorie 49.5 kJ / 12 kcal
Tłuszcz 0.5 g
Węglowodany 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...