Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
TM5 TM31 TM6

Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“

4.6 (98 ocen)

Składniki

  • 120 gramů cibule, napůl
  • 1 polévková lžíce olivového oleje
  • 300 gramů hovězí zadní plece, na kostky (2–3 cm)
  • 75 gramů anglické slaniny, na proužky (1 cm)
  • 2 stroužky česneku
  • 150 gramů mrkve, oloupané, na kousky (2 cm)
  • 200 gramů červeného vína
  • 150 gramů vody
  • ½ čajové lžičky mořské soli, podle chuti
  • ¼ čajové lžičky mletého černého pepře, podle chuti
  • 1 svazek bylinek (bobkový list, tymián a petržel)
  • 100 gramů žampiónů, na plátky
  • 1 - 2 čajové lžičky kukuřičného škrobu (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porci
Kalorie
1785 kJ / 427 kcal
Białko
42.2 g
Węglowodany
11.7 g
Tłuszcz
23.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy