Urządzenia i Akcesoria
Driekoningentaart met appel en kaneel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
6 stuks
Składniki
Appelmoes
-
appels in stukken500 g
-
kristalsuiker30 g
-
gemalen kaneel volgens eigen smaak2 tl
Bladerdeeg
-
boter in kleine stukken bevroren (1-2 cm)200 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
koud water90 g
-
zout½ tl
-
bloem om te bewerken
Afwerking
-
ei1
-
grof zout1 tl
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
5 g
Kalorie
1847 kJ /
442 kcal
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lekker smullen
7 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Dunne grissini
Brak ocen
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1 godz. 25 min
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Brak ocen
Vegan challah brood
2 godz. 30 min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5 godz.
Bijentaart met glazuur
1 godz. 25 min
Zoet kruimeldeeg
1 godz. 50 min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 min
Driekoningentaart met hazelnoten
Brak ocen
Skelethoofden
5 godz.
Knapperige chocolade stokjes
55 min
Chocolade broodpudding
1 godz. 25 min