白菜牛肉卷
TM6 TM5

白菜牛肉卷

4.1 (7 ocen)

Składniki

  • 300 克 牛肉肉糜
  • 2 小撮 白胡椒粉
  • 5 克 麻油
  • 5 克 蚝油
  • 2 小撮 盐
  • 500 克 水
  • 8 片 大白菜叶 ,大片的
  • 适量 泰式甜辣酱
    lub 适量 老干妈风味豆豉

Wartości odżywcze
na 1 个
Kalorie
212.6 kJ / 50.9 kcal
Białko
7.6 g
Węglowodany
2.1 g
Tłuszcz
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Błonnik
0.2 g
Sód
67.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy