Urządzenia i Akcesoria
Macarons
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
40 Stück
Składniki
Ganache
-
Sahne160 g
-
Schokolade nach Wunsch, in Stücken (siehe Tipp)170 g
-
Butter in Stücken50 g
Macarons und Fertigstellung
-
Zucker250 g
-
Mandeln, blanchiert140 g
-
Speisestärke35 g
-
Lebensmittelfarbe (opcjonalnie) nach Wunsch1 TL
-
Eiweiß (ca. 3 Eier)100 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
7 mg
Białko
1 g
Kalorie
387 kJ /
93 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Das Backbuch
128 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rosa Macarons mit Erdbeer-Ganache
2 godz. 30 min
Churros
45 min
Buttercreme
5 min
Küken-Macarons
26 godz.
Mirrorglaze-Cake-Pops
4 godz. 40 min
Halloween-Macarons mit Erdnusscreme
1 godz. 55 min
Zitronen-Cake-Pops
3 godz. 15 min
Erdbeer-Macarons
26 godz.
Rosa Macarons mit Erdbeer-Ganache
2 godz. 55 min
Schokoladen-Macarons
26 godz.
Macarons mit weißer Himbeer-Ganache
2 godz. 30 min
Regenbogen-Biskuitrolle mit Pfirsich-Quark-Füllung
6 godz. 30 min